Sweep diensten

Sweep diensten staat voor het sweepen (onderzoeken) van een bepaalde ruimte of object op de aanwezigheid van afluisterapparatuur en wordt ook wel TSCM genoemd, wat Technical surveillance counter-measures betekent. U staat er misschien niet bij stil, maar er bestaat wel degelijk kans op de aanwezigheid van afluisterapparatuur binnen uw bedrijf, woning of auto. Uw bedrijf kan hierdoor ernstige risico’s lopen door het uitlekken van vertrouwelijke informatie.

Ben u juist op zoek naar spy- & afluisterapparatuur?:
Voor het kopen van afluisterapparatuur en spy producten kunt u hier terecht: Spyshop.

Steeds vaker komt het voor dat concurrenten, zakelijk of in de persoonlijke sfeer gebruik maken van afluistertechnieken om belastende informatie te verkrijgen. Deze apparatuur is tegenwoordig steeds makkelijker te verkrijgen en wordt meer en meer ingezet. Wilt u controleren of u wordt afgeluisterd, QUSO BV kan u daarbij van dienst zijn met een TSCM sweep. Wij doen een TSCM sweep met zeer professionele opsporingsapparatuur, waarmee elk afluister apparaat op te sporen is. Zo doen wij onder andere TSCM Sweep van:

  • Directiekantoren
  • (mobiele) Telefoons
  • Computers / laptops
  • Vergaderruimten
  • Auto’s
  • Woningen

Hoe gaat een TSCM Sweep in zijn werk?
Bij een TSCM Sweep wordt in eerste instantie grondig fysiek gezocht en vervolgens verschillende metingen gedaan met daarvoor speciaal ontworpen apparatuur. Op deze wijze worden alle punten in een ruimte of auto onderzocht om zo vast te stellen of er afluisterapparatuur aanwezig is. De TSCM Sweeps  die wij doen pakken wij altijd grondig aan waarbij wij er altijd vanuit gaan dat er ook daadwerkelijk afluisterapparatuur aanwezig is. Doordat deze onderzoeken naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur grondig worden uitgevoerd en uit meerdere deel onderzoeken bestaan nemen deze al snel enkele uren in beslag,

Kosten TSCM Sweep:
De kosten voor een TSCM Sweep hangt van verschillende factoren af. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grootte mate de onderzoek prijs, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere computers kan invloed hebben op de prijs. De prijzen beginnen bij zo’n 1000 euro exclusief BTW, maar het is mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak TSCM Sweep: 
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk de TSCM Sweep in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De personen die de TSCM Sweep komen doen zullen u buiten het te onderzoeken object treffen en hier de zaken bespreken zodat wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden vangt.

Rapportage TSCM Sweep:
Desgewenst zal van ons gedane TSCM Sweep een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto’s van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen.

Vanzelfsprekend worden alle TSCM Sweep opdrachten uiterst discreet en met zorg door alle betrokken personen uitgevoerd.

 

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over
TSCM Sweep diensten of vul ons informatieformulier in.
Google